Agenda & Nieuws

Sorry, geen resultaten gevonden

 • Nieuws

  Zaalhuur bij HUBspot

  HUBspot biedt naast alle faciliteiten en programma's voor ondernemers en studenten ook zalen waar externe partijen gebruik van kunnen maken. Zo kun je midden in onze bruisende omgeving vergaderen, workshops of trainingen volgen of bedrijfspresentaties houden. Benieuwd naar onze zalen? Kijk snel verder!

  Lees artikel
 • Nieuws

  Huurmogelijkheden bij HUBspot

  HUBspot biedt werkruimte aan individuen en organisaties die zich bezig houden met innovatie en ondernemerschap. Deze werkruimte is zeer geschikt voor starters die al wel een goed idee hebben, maar die nog niet toe zijn aan een zelfstandige werklocatie.

  Lees artikel
 • Nieuws

  2e editie Startersdag071

  Op woensdag 17 mei organiseert Startersdagen.com in samenwerking met Economie071 gratis startersdag Leidse regio in het ID College te Leiden. Deze bevat veel informatie en kennis over beginnend ondernemerschap en is bedoeld voor oriënterende starters, starters en eigenaren van een bedrijf tot drie jaar oud.

  Lees artikel
 • Evenement

  13 oktober: openHUB 'open haard sessies'

  Iedere 2e donderdag van de maand komen ervaren ondernemers iets vertellen uit hun eigen ervaring als ‘volgroeid’ ondernemer. De open haard staat aan en een borrel staat voor je klaar, schuif aan en leer van hun ervaringen.  We beginnen om 18:00 uur maar je bent welkom vanaf 17:00 uur voor een drankje! Aanmelden is niet nodig, je kunt bij ons altijd binnen lopen.

  Klik voor meer informatie!

  Naar evenement
 • Nieuws

  Doe mee aan LEF, dé starterswedstrijd

  LEF is bovendien een belangrijk netwerkevent voor ondernemers die net gestart zijn of plannen hebben dit binnenkort te doen. Het is een springplank naar succes! Want of je nu kandidaat bent of publiek, LEF leert én inspireert!

  Lees artikel
 • Evenement

  10 november: openHUB 'Open haard sessies'

  Iedere 2e donderdag van de maand komen ervaren ondernemers iets vertellen uit hun eigen ervaring als ‘volgroeid’ ondernemer. De open haard staat aan en een borrel staat voor je klaar, schuif aan en leer van hun ervaringen.  We beginnen om 18:00 uur maar je bent welkom vanaf 17:00 uur voor een drankje! Aanmelden is niet nodig, je kunt bij ons altijd binnen lopen in het HUBcafé!

  Klik voor meer informatie!

  Naar evenement
 • Nieuws

  Hulp gezocht!

  Een van de bedrijven gevestigd in HUBspot Leiden kan wellicht jouw hulp gebruiken! Ben jij student, ondernemend en in de eindfase van je studie? Ben jij bovendien communicatief en representatief en ben jij handig met een camera? Dan is dit misschien iets voor jou! 

  Lees artikel
 • Evenement

  'Return' a Media Technology MSc Exhibition

  Media Technology MSc Program:
  Within Leiden University’s Media Technology MSc program students are encouraged to develop a playful and creative approach towards science. Students are educated to translate their personal interests and inspiration into research projects.

  Naar evenement
 • Nieuws

  Polariks en Levels Diagnostics door naar de finale!

  Polariks en Levels Diagnostics zijn door naar de finale van de Philips Innovation Awards. Polariks, gevestigd in HUBspot Leiden en Levels Diagnostics, actief bij HUBspot Leiden deden beide mee in de 'rough diamond' competitie. 

  Lees artikel
 • Nieuws

  HUBspot Program: 4 verschillende lijnen

  HUBspot Program bestaat uit vier tracks: Meet, Learn, Create en Next. Binnen deze lijnen kun je inspirerende losse workshop gericht op het ontwikkelen van jezelf als professional en/of ondernemer verwachten maar ook activerende programma's gericht op het daadwerkelijk opzetten van impactvolle projecten en/of ondernemingen in Leiden. 

  Lees artikel
 • Nieuws

  Terugblik Weekend Business Challenge

  Het weekend van 10/11/12 februari werkten 30 deelnemers bij HUBspot 48 uur lang aan het bedenken, valideren en presenteren van vernieuwende en impactvolle bedrijfs- en projectvoorstellen. Op zondag pitchten de 6 teams hun projecten. Het was een weekend vol uitdagingen, waardevolle trainingen en leermomenten. En vooral een weekend vol ondernemerschap. Lees hier het sfeerverslag van het weekend…

  Lees artikel
 • Nieuws

  Coming up: Startup Academy & Design Your Career

  Bij HUBspot kun je aan de slag met het uitwerken en verbeteren van jouw ondernemersidee. Zou jij daar nu al mee willen starten? Lees dan snel verder welke programma's er voor jou interessant kunnen zijn!

  Lees artikel
 • Nieuws

  Ondernemersdag071: voor en door ondernemers

  De gezamenlijke ondernemersverenigingen in de Leidse regio en VNO-NCW organiseren op dinsdag 21 februari de eerste regionale ondernemersdag. Inspiratiesessies, een talkshow met regionale ondernemers en een netwerkborrel vormen de mix waarmee regionale ondernemers worden geïnspireerd en met elkaar in contact worden gebracht. Centraal staat het thema ‘Geheimen van de Leidse regio’, dus er valt die dag genoeg te ontdekken.

  Lees artikel
 • Nieuws

  A 'start now' webinar for aspiring entrepreneurs

  On thursday the 2nd of February 2017 from 10-12am, CupoNation and Actiecode.nl are organising a global webinar for students and future entrepreneurs

  Lees artikel
 • Nieuws

  Vacature: Entrepreneurship advisor

  Bouw jij mee aan de start-ups van nu met de maatschappelijke impact van morgen? Luris zoekt een entrepreneurship advisor (0.6 FTE)
   

  Lees artikel
 • Nieuws

  Student Meetup: Ondernemerschap en Innovatie

  Op 13 december organiseert Dutch Legal Tech, in samenwerking met de Universiteit Leiden en de Hogeschool Leiden, de eerste Legal Tech Student Meetup. Het thema van de avond is Ondernemerschap en Innovatie.

  Lees artikel
 • Nieuws

  HUBspot Acadamy

  HUBspot Academy bestaat uit twee tracks: INNOVATE YOU en INNOVATE LEIDEN.

  Innovate you biedt inspirerende losse workshop gericht op het ontwikkelen van jezelf als professional en/of ondernemer en Innovate Leiden biedt activerende programma’s gericht op het daadwerkelijk opzetten van impactvolle projecten en/of ondernemingen in Leiden.

  HUBspot Academy  gaat over: TOEVAL; ECHT; SAMEN & DOEN.

  Lees artikel
 • Nieuws

  LeydenJar in het nieuws

  Een van de start-ups gevestigd in HUBspot is onlangs in het nieuws gekomen met de techniek waarmee oplaadbare batterijen met 50 procent meer opslagcapaciteit dan gangbare batterijen gemaakt kunnen worden. Lees hier het artikel! 

  Lees artikel
 • Nieuws

  Aankondiging workshops

  Naast dat HUBspot ondernemers faciliteert door bijvoorbeeld werkplekken te verhuren, bieden wij ook een onderwijsprogramma aan bestaande uit twee tracks: INNOVATE YOU en INNOVATE LEIDEN. Lees hier verder!

  Lees artikel
 • Nieuws

  Nieuw in HUBspot: Leyden Jar Technologies

  HUBspot verwelkomt ‘Leyden Jar Technologies’ als vierde onderneming die zich vestigt in het gebouw. Hiermee is er nog slechts één kantoor beschikbaar voor een (startende) ondernemer om zich te vestigen. 

  Lees artikel
 • Nieuws

  HUBspot verwelkomt eerste start-up!

  De eerste officiële ‘bewoner’ van HUBspot is Van Stein & Groentjes,  een bedrijf dat Apps en Websites maakt, voornamelijk voor data-intensieve toepassingen, en de klant daarin adviseert en ontzorgt. Hiermee is het bedrijf een waardevolle toevoeging voor de community die zich de komende tijd zal ontwikkelen. 

  Lees artikel
 • Nieuws

  Doe het niet zelf avond bij HUBspot

  Lees artikel