“We willen jou hebben, want we vinden je goed”

Nieuws 3 November 2017
Alle nieuwsberichten

Door een welverdiende vakantie hebben mijn blogs even op zich laten wachten. Maar nu ben ik terug als nooit tevoren. Met goed nieuws, want hoewel mijn blogs even stilstonden, ging mijn ondernemersavontuur met een treinvaart door. Hierdoor heb ik voor de komende periode weer veel leuke verhalen om met jullie te delen. En: een tipje van de sluier vind je alvast hieronder.

Deel 1
Deel 2
Deel 3
Deel 4
Deel 6 

Bodhi, the want-to-preneur: een persoonlijke zoektocht door de wondere wereld van het ondernemerschap.

Titel: In de derde versnelling: een sneakpreview

Dag 80

Een schoolproject, maar dan anders

Een aantal blogs over mijn zoektocht doet al meer dan ik mij op voorhand kon voorstellen. Zo werd ik opgebeld door de marketingafdeling van Hogeschool Leiden. Uit het gesprek blijkt dat ze mij graag willen laten meehelpen aan een gloednieuw onlinenieuwskanaal voor studenten. Ze zoeken iemand met een ‘leuke pen’ (niet direct aan een grappige pen denken) en kwamen bij mij uit: “We willen jou hebben, want we vinden je goed”. Een bizarre motivatieboost voor mij en mijn gestreelde ego. Het lijkt me dan ook een gave uitdaging en ik ben erg benieuwd hoe dit verder zal uitpakken!

HUBspot in het kwadraat

Het schrijfaanbod van de hogeschool is niet de enige happening van de afgelopen tijd. Daarnaast neem ik namelijk ook nog eens deel aan de door HUBspot georganiseerde Startup Academy. De #HUBacademy is een echte, real life ondernemerswedstrijd waarbij teams aan de slag gaan met hun eigen creatieve idee. Met workshops en begeleiding van professionele coaches onderzoeken we of onze ideeën levensvatbaar zijn. Ondernemen is leuker met goed gezelschap, dus heb ik mijn team aangevuld met twee goede vrienden. Samen gaan we aan de slag met een eigen bedrijfsplan: super dope!
Veel op de planning dus de komende tijd. Ik stroop mijn mouwen op en ben klaar om aan de bak te gaan. Let’s do this!

Groetjes Bo

#leidenentrepreneurship #HUBacademy #ondernemen071 #Leidseregio

PS hoewel ik er niet over ga bloggen: ik ben ook nog eens door een oud-opdrachtgever benaderd. Hij zit in de knoop met een aantal communicatieve vraagstukken in zijn onderneming en vroeg persoonlijk om mijn hulp. Zo zie je ook maar dat contacten onderhouden erg handig is ;)