Doe mee aan de grootste zorghackaton van Nederland!

Evenement 20 April - 22 April 2019
Alle evenementen

Dutch Hacking Health Leiden is een patiëntgericht evenement waarbij technologie, design, ondernemerschap, zorgverleners en patiënten samenkomen om de zorg te transformeren.

Dit alles vindt plaats in het weekend van 20 tot 22 april 2018. Verschillende teams gaan zij aan de slag om mensgerichte oplossingen te bedenken voor problemen/vraagstukken in de gezondheidszorg.

Tijdens het weekend krijgen deelnemers de mogelijkheid om hun ideeën en problemen te pitchen. Na de pitch vormen ze teams, bestaand uit zorgprofessionals, patiënten, programmeurs, designers en ondernemers. Samen gaan zij aan de slag om binnen 2,5 dag een oplossing te vinden voor een bepaald vraagstuk. Aan het einde van het weekend geven de teams een presentatie van hun resultaten. De winnaar wordt geselecteerd door een multidisciplinaire jury.

Naast ondersteuning voor het verder ontwikkelen van hun idee, krijgen de winnaars de mogelijkheid om hun idee te pitchen op verschillende andere podia. De organisatie biedt de winnaars de mogelijkheid om hen met de juiste partijen in contact te brengen.

Belangrijke info

- Van 20 tot en met 22 april 2018
- In het HUBspot Leiden gebouw, Langegracht 70
- Meer informatie en het volledige programma op: https://dutchhackinghealth.nl/leiden/