HUBspot biedt ruimte voor meetups

Nieuws 21 June 2017
Alle nieuwsberichten

Wil jij een meetup organiseren? HUBspot Leiden biedt gratis ruimte aan alle meetups die te maken hebben met ondernemerschap en/of innovatie! Van open ruimtes met veel interactie tot presentatiezalen of een combinatie van beide, HUBspot heeft het!

Kosten?
In ruil voor deze ruimte en faciliteiten vragen we eigenlijk maar één ding; iedereen die geïnteresseerd is moet kosteloos langs kunnen komen. Eedere meetups gingen al voor. Zo maakten de maandelijkse LoraWAN meetup van The Key Network, Leiden Robotics Meetup, Software Development Meetup al gebruik van onze ruimtes en staat er op 16 juli een meetup over de bitcoin gepland. 

Promotie
Naast de ruimte denken wij graag mee in de promotie van jouw meetup. We kunnen mensen uit ons netwerk uitnodigen en via sociale media en hubspotleiden.nl mensen houden we een grote groep geïnteresseerden op de hoogte van dit soort events. 

So, what's in it for us?
Kennisdeling, ontmoetingen en stimulatie van ondernemerschap en innovatie, daar staat HUBspot voor.  Op deze manier proberen we hét centrum voor ondernemerschap en innovatie in de regio Leiden te zijn. Let's innovate Leiden!

Ruimtes en faciliteiten
Binnen HUBspot zijn er veel verschillende ruimtes en faciliteiten. Daar vertellen we je graag meer over als je geïnteresseerd bent om een meetup te organiseren. 


Wil jij een meetup organiseren?
Neem dan contact met ons op via contact@hubspotleiden.nl en we nemen alle mogelijkheden graag met je door!