Hulp gezocht!

Nieuws 21 April 2017
Alle nieuwsberichten

Op dit moment helpt het bedrijf Breaktrue een detacheringsbedrijf in de bouw/civiele techniek (www.sement.nl) in 4 sessies met het zelf ontwikkelen van een effectieve, verbindende positionering, waarin ze vooral hun team (12 medewerkers) activeren. Onderdeel van de aanpak is dat ze het ontwikkelproces letterlijk vastleggen met audiovisuele middelen (foto en film), zodat ze dat materiaal later ook kunnen gebruiken. De kick off is recent geweest. Op 10 mei a.s. is van 9-18u de volgende bijeenkomst (Gouda/Rotterdam/Gouda), in juni maken ze het programma af met een actieplan en implementatie. 

Wat wordt er gevraagd?

Helping hands

Voor 10/5 ben ik op zoek naar een student, waarmee ik mijn handen vrij krijg om de bijeenkomst te faciliteren. 

Doelstelling 

Vastleggen van de strategiesessie met scherpe, persoonlijke beelden (foto’s) en op beslissende momenten korte videoshots maken. Zo nodig hier en daar wat praktische ondersteuning bieden op de dag zelf. 

Profiel

Volwassen, ondernemende student in eindfase studie; Extravert type, communicatief en representatief; Aanpakker, zelfstandig en proactief; Praktisch handig met camera (Canon EOS 100D, mijn camera ter beschikking) en video (smartphone met ruimte ter beschikking).

Vergoeding

In overleg. Totale tijdsbesteding 1 volle dag en korte briefing voorafgaand.

24 of 25 april kennismaken

Plan is om volgende week maandag of dinsdag iemand even life te spreken, hier op kantoor.