WBC editie 2

Nieuws 1 June 2017
Alle nieuwsberichten

Op 15, 16 en 17 september 2017 start de tweede editie van de Weekend Business Challenge bij HUBspot Leiden. De Weekend Business Challenge is een weekend lang leren over ondernemerschap aan de hand van uitdagingen uit regio Leiden. 

Als je je aanmeldt voor de Weekend Business Challenge wordt je 3 dagen lang begeleid en krijg je meerdere workshops en trainingen aangeboden om jouw oplossing voor de challenges door te ontwikkelen zodat jij aan het einde van dit weekend jouw briljante oplossing kan pitchen aan een professionele jury en er met de hoofdprijs van 250 euro vandoor kan gaan. Is jouw idee levensvatbaar en wil je hier nog verder mee doorgaan? Ook dat kan! Binnen HUBspot zijn er diverse programma's en faciliteiten die er op ingericht zijn om jou dan te helpen om van jouw idee een gevalideerd businessplan te maken. 

Schrijf je direct in! of bekijk eerst het hele programma en de challenges hier onder. 

De Challenges

De Weekend Business Challenge draait, zoals de naam al doet vermoeden, om meerdere challenges uit regio Leiden. Deze editie zijn er twee challenges aan de hand waarvan het weekend en het programma worden doorlopen. Klik op onderstaande button voor meer informatie over de challenges!

Trainers

Tijdens de Weekend Business Challenge wordt je begeleid door een aantal professionele trainers die ervaring hebben als ondernemer, energie voor tien hebben en weten hoe je van probleem naar oplossing naar succes kan gaan! Zij delen dit weekend hun ervaring, helpen jou door de momenten van chaos heen en zorgen ervoor dat je in slechts 48 uur op dat podium staat mét een goede pitch!

 

Gestructureerd programma

De Startup Experience – ontwikkeld in Silicon Valley – is een bewezen succesvol en gestructureerd programma waarin je als deelnemer worden meegenomen in de wereld van startups en design thinking. Je leert werken met tools die startups inzetten om snel en effectief ideeën te bedenken en te vertalen naar haalbare oplossingen. Aan de hand van een concreet (maatschappelijk) vraagstuk ga je in teams gestructureerd aan de slag met o.a. probleemdefinitie, brainstorming, rapid prototyping, business model innovation en pitchen.

Ontwikkeld in Silicon Valley

De Startup Experience is ontwikkeld in samenwerking met docenten van vooraanstaande universiteiten en ervaren ondernemers uit Silicon Valley en wordt met succes gegeven in meer dan 20 landen wereldwijd. Al ruim 4.000 mensen deden mee.

Klik op onderstaande button voor het volledige programma!

 

Aanmelden

Wil jij je aanmelden voor de tweede editie van de Weekend Business Challenge? Klik dan op onderstaande button! Heb je nog vragen die je ons wil stellen voordat je je aanmeldt? Mail dan naar program@hubspotleiden.nl 

Let op! Je kunt je tot en met 24 augustus aanmelden!