Zaalhuur bij HUBspot

Nieuws 3 May 2017
Alle nieuwsberichten

HUBspot biedt naast alle faciliteiten en programma's voor ondernemers en studenten ook zalen waar externe partijen gebruik van kunnen maken. Zo kun je midden in onze bruisende omgeving vergaderen, workshops of trainingen volgen of bedrijfspresentaties houden. Benieuwd naar onze zalen? Kijk snel verder!

HUBspot Leiden biedt ruimtes van 6 tot 90 personen. Van vergaderzaal tot presentatie ruimte, van café tot brainstorm; alles is mogelijk. Daarnaast zijn we bij HUBspot graag flexibel; we kijken altijd of we aan specifieke wensen kunnen voldoen. 

Elon Musk room

Prijs dagdeel: 195 euro, prijs per dag: 350 euro, prijs avond: 300 euro

De ‘Elon Musk room’ is een vergaderzaal geschikt voor presentaties, traingingen of vergaderingen. De ruimte heeft één grote vergadertafel centraal in de kamer en 14 luxe stoelen. De ruimte is futuristisch gestyled met lampen uit een 3D-printer, moderne hertenkop en blauwe tinten. De ruimte is standaard voorzien van een groot scherm met HDMI en VGA aansluiting en een flip-over. 

Flip-over en wifi zijn op aanvraag beschikbaar (normaal gebruik is inbegrepen bij de huurprijs).

Henry Ford room

Prijs dagdeel: 195 euro, prijs per dag: 350 euro, prijs avond: 300 euro

De ‘Henry Ford room’ is een vergaderzaal geschikt voor presentaties, traingingen of vergaderingen. De ruimte heeft één grote vergadertafel centraal in de kamer en 14 luxe stoelen. De ruimte is klassiek gestyled met ouderwetse lampen en rode tinten.

Flip-over en wifi zijn op aanvraag beschikbaar (normaal gebruik is inbegrepen bij de huurprijs).

Act

Prijs dagdeel: 250 euro, prijs per dag: 395 euro, prijs avond: 345 euro

Act is een van de zalen meest gebruikt voor onderwijs met een capaciteit van 32 personen in een onderwijsopstelling. Er zijn twee beamers aanwezig en een vaste computer, aangesloten op een geïntegreerd geluidssysteem. Deze ruimte is ideaal voor trainingen of workshops. 

Flip-over en wifi zijn op aanvraag beschikbaar (normaal gebruik is inbegrepen bij de huurprijs).

Reflect

Prijs dagdeel: 250 euro, prijs per dag: 395 euro, prijs avond: 345 euro

Reflect is de andere zaal meest gebruikt voor onderwijs met een capaciteit van 56 personen in een onderwijsopstelling. Er is een beamer aanwezig en een vaste computer, aangesloten op een geïntegreerd geluidssysteem. Deze ruimte is ideaal voor trainingen of workshops.

Flip-over en wifi zijn op aanvraag beschikbaar (normaal gebruik is inbegrepen bij de huurprijs).

Spotlight

Prijs dagdeel: 390 euro, prijs per dag: 690 euro, prijs avond: 500 euro

De ‘Spotlight’ is de grootste zaal beschikbaar bij HUBspot Leiden. Deze zaal heeft in theater opstelling een capaciteit van 90 personen, maar kan ook gebruikt worden in combinatie met tafels. Hierdoor varieert de capaciteit naar gebruik van 50 tot 90 personen. De ‘Spotlight’ is voorzien van luxe stoelen en alle benodigde AV middelen. Deze zaal is uitermate geschikt voor (grotere) bedrijfspresentaties, trainingen en lezingen.

Flip-over en wifi zijn op aanvraag beschikbaar (normaal gebruik is inbegrepen bij de huurprijs).

HUBcafe

Avond: 300 euro, in combinatie met andere zalen wordt er geen extra vergoeding gevraagd voor het HUBcafe. 

Het HUBcafe is uitermate geschikt voor een borrel achteraf, maar leent zich ook uitstekend voor het pitchen van ideeën of het houden van een bijeenkomst in een meer informele setting. Tussen 08.30 en 17.30 is het HUBcafe niet exclusief, maar afhankelijk van het doel van het gebruik kan de aanwezigheid van de HUBspot community zelfs een meerwaarde zijn. 's avonds is het HUBcafe ook voor besloten bijeenkomsten te boeken. Het HUBcafe beschikt over een microfoon met geluidsversterking en een verplaatsbaar scherm voor presentaties. De maximale capaciteit van het HUBcafe ligt, afhankelijk van hoe het wordt gebruikt, rond de 90 personen. 

Meer informatie over de mogelijkheden? Mail dan naar contact@hubspotleiden.nl