Hubspot academy

HUBspot Academy bestaat uit twee tracks: INNOVATE YOU en INNOVATE LEIDEN. Innovate you biedt inspirerende losse workshop gericht op het ontwikkelen van jezelf als professional en/of ondernemer en Innovate Leiden biedt activerende programma's gericht op het daadwerkelijk opzetten van impactvolle projecten en/of ondernemingen in Leiden. HUBspot Academy gaat over: TOEVAL; ECHT; SAMEN & DOEN.

Sorry, geen resultaten gevonden

 • Startup24
  Innovate Leiden

  Startup24

  Startup24 is een 24 uur lang leren over ondernemerschap aan de hand van verschillende uitdagingen van Leiden en omstreken. In slechts 2 dagen maak je 24 uur en sta jij op het podium met jouw uitgewerkte oplossing. Is het de beste oplossing? Dan win je €500,- voor jouw team én €500,- voor een (student gerelateerde) vereniging van jouw keuze! 

  Bekijk programma
 • The Startup Academy
  Innovate yourself

  The Startup Academy

  Heb jij een vernieuwend idee en wil je onderzoeken of je het verder kunt brengen in een eigen bedrijf? Dan is de Startup Academy wat voor jou. Je kunt individueel of met een team in 16 weken diverse workshops volgen om te onderzoeken of jouw idee levensvatbaar is. Na afloop heb je een bedrijfsplan waarmee je direct aan de slag kunt!

  Bekijk programma