Hubspot academy

HUBspot Academy bestaat uit twee tracks: INNOVATE YOU en INNOVATE LEIDEN. Innovate you biedt inspirerende losse workshop gericht op het ontwikkelen van jezelf als professional en/of ondernemer en Innovate Leiden biedt activerende programma's gericht op het daadwerkelijk opzetten van impactvolle projecten en/of ondernemingen in Leiden. HUBspot Academy gaat over: TOEVAL; ECHT; SAMEN & DOEN.

Sorry, geen resultaten gevonden

 • The Startup Academy (Editie 2)
  Innovate yourself

  The Startup Academy (Editie 2)

  Begin oktober start de 2e editie van de 'Startup Academy' bij HUBspot Leiden. In 16 weken start je jouw eigen project of bedrijf onder begeleiding van diverse trainingen en workshops. Je kunt je alvast aanmelden, lees daarvoor snel verder!

  Bekijk programma
 • Pitchen voor start-ups – the next level
  Innovate yourself

  Pitchen voor start-ups – the next level

  Je kent de basis van het pitchen, maar nu wil je wel een stap verder. Je weet waarschijnlijk dat slechts 0,01 % van de start-ups uiteindelijk echt succesvol is en dat ‘de basis’ dus niet voldoende is. Doe daarom mee aan de workshop van toptrainer Eldridge Labinjo en til je pitchvaardigheden naar het volgende niveau!

  Bekijk programma
 • The Startup Academy
  Innovate yourself

  The Startup Academy

  Vanaf 16 maart start de 'Startup Academy' bij HUBspot Leiden. In 16 weken start je jouw eigen project of bedrijf onder begeleiding van diverse trainingen en workshops. HUBspot Leiden werkt hiervoor samen met Rabobank, Grant Thornton en diverse trainers. Je kunt je hiervoor aanmelden met een eigen team, waarmee je in deze 16 weken aan het project of bedrijf gaat werken. Er is slechts plek voor 10 teams, je kunt je aanvraag alvast versturen door onderaan deze pagina op 'schrijf je in' te klikken. De informatie op deze pagina wordt spoedig geupdate met het complete programma, de workshops en trainers. Stay tuned!

  Bekijk programma
 • 3-mei  Workshop 'Algemene voorwaarden'
  Innovate yourself

  3-mei Workshop 'Algemene voorwaarden'

  Tijdens de workshop ‘Algemene Voorwaarden’ ga je met een groep lotgenoten aan de slag met een van de hoofdpijndossiers: de algemene voorwaarden. Leer hoe je deze het best kan opstellen, wat de belangrijkste valkuilen zijn en loop weg met een eerste opzet en een last van je schouders.

  Bekijk programma
 • 19 mei Co-work ochtend
  Innovate yourself

  19 mei Co-work ochtend

  Een dag inspiratie en werken met andere ondernemers, begeleidt door een facilitator; Ruben Klerkx. De ideale combinatie van netwerken, flexwerken en samenwerken op een inspirerende locatie.

  Bekijk programma
 • 23-mei  Workshop 'My personal pitch & network'
  Innovate yourself

  23-mei Workshop 'My personal pitch & network'

  Tijdens de workshop ‘My Personal Pitch & Netwerk’ leer je hoe je je al bestaande netwerk het beste in kaart kan brengen en in kan zetten. Daarnaast schrijf en oefen je je persoonlijke pitch, zodat je jezelf tijdens een volgend netwerk moment kort en krachtig kunt representeren.

  Bekijk programma
 • 1-juni HUBspot SAFARI
  Innovate yourself

  1-juni HUBspot SAFARI

  Ben jij student (3de en 4de jaars) in Leiden en wil je kennis maken met de faciliteiten, de community en het programma van HUBspot? Meld je dan aan voor de HUBspot SAFARI op 1 juni van 15:00 - 17:00.

  Bekijk programma
 • Workshop 'Belastingdienst & mijn bedrijf'
  Innovate yourself

  Workshop 'Belastingdienst & mijn bedrijf'

  Tijdens de workshop ‘Belastingdienst & mijn bedrijf’ leer je meer over wat de belangrijkste uitdagingen, valkuilen en kansen met betrekking tot de relatie tussen de belastingdienst en jouw organisatie.

  Bekijk programma