Hubspot academy

HUBspot Academy bestaat uit twee tracks: INNOVATE YOU en INNOVATE LEIDEN. Innovate you biedt inspirerende losse workshop gericht op het ontwikkelen van jezelf als professional en/of ondernemer en Innovate Leiden biedt activerende programma's gericht op het daadwerkelijk opzetten van impactvolle projecten en/of ondernemingen in Leiden. HUBspot Academy gaat over: TOEVAL; ECHT; SAMEN & DOEN.

Sorry, geen resultaten gevonden

 • Weekend business challenge
  Innovate Leiden

  Weekend business challenge

  De Weekend Business Challenge is een weekend lang leren over ondernemerschap aan de hand van verschillende uitdagingen van Leiden en omstreken. In slechts 2 en een halve dag sta jij op het podium met jouw uitgewerkte oplossing. Is het de beste oplossing? Dan win je €250,-!

  Bekijk programma
 • The Startup Academy
  Innovate yourself

  The Startup Academy

  Heb jij een vernieuwend idee en wil je onderzoeken of je het verder kunt brengen in een eigen bedrijf? Dan is de Startup Academy wat voor jou. Je kunt individueel of met een team in 16 weken diverse workshops volgen om te onderzoeken of jouw idee levensvatbaar is. Na afloop heb je een bedrijfsplan waarmee je direct aan de slag kunt!

  Bekijk programma
 • HUB safari
  Innovate yourself

  HUB safari

  Werkgevers zijn op zoek naar werknemers met ondernemende vaardigheden. Studenten zijn op zoek naar manieren om zich naast hun studie te kunnen onderscheiden. Ondernemerschap gaat niet per se over het oprichten van een eigen bedrijf (kan wel!), maar ook over een set aan vaardigheden die ontzettend waardevol zijn bij het behalen van je (carrière) doelen.

  Bekijk programma