Pitchen voor start-ups – the next level

Alle programma’s

Je kent de basis van het pitchen, maar nu wil je wel een stap verder. Je weet waarschijnlijk dat slechts 0,01 % van de start-ups uiteindelijk echt succesvol is en dat ‘de basis’ dus niet voldoende is. Doe daarom mee aan de workshop van toptrainer Eldridge Labinjo en til je pitchvaardigheden naar het volgende niveau!

Eldridge maakte tijdens zijn workshop pitchen bij de afgelopen Weekend Business Challenge bij HUBspot een verpletterende indruk. Op menig verzoek komt hij daarom nogmaals naar Leiden voor een exclusieve vervolgtraining voor ambitieuze start-up founders en ondernemers.

Wat leer je tijdens de training Pitchen voor start-ups – the next level?

Tijdens deze intensieve training bouw je voort op je kennis van het pitchen (inhoud aanpassen aan het publiek, connectie maken, call-to-action) en ontdek je alles over het contact met de investeerder en het structureel opbouwen van een relatie.

Na deze training weet je hoe je een goede eerste indruk maakt op eventuele investeerders. Je weet hoe je dit eerste contact op de juiste manier verder kunt uitbouwen tot een relatie. Daarnaast leer je hoe je veiligheid en wederzijds vertrouwen creëert om er voor te zorgen dat iemand ook daadwerkelijk in jou wil gaan investeren.

Trainer Eldridge Labinjo

Eldridge Labinjo is een strategische interventie coach en heeft zijn eigen bedrijf DX3. Hij coacht op het spreken in het openbaar, pitchen en het presenteren. Met zijn studies in Neuro Linguistic Programming, hypnose, Dynamic Values System, non-verbale communicatie en als Master Coach of Strategic Interventions is hij een expert op het gebied van communicatie. Hij heeft daarnaast meer dan 30 jaar podiumervaring. Eldridge is dan ook een gevraagde coach bij politici, acteurs, ondernemers, universiteiten, maar ook bij andere professionele sprekers. 
 

Wat een deelnemer van de Weekend Business Challenge zegt over de trainer
“Eldridge is zelf hét voorbeeld, zoals hij daar staat wil je er zelf ook staan. Inspirerend, prikkelend en zeer leerzaam.”

 

Training:  Pitchen voor start-ups – the next level

Trainer: Eldridge Labinjo

Datum: 15 juni 2017

Locatie: Langegracht 70, Leiden

Tijd: 09:30 - 15:00  

Kosten: € 50,- (HUBspot bewoners & studenten); € 75,- (Early Birds tot 24 mei ); € 100,- (Regulier). Prijs is inclusief lunch.

Er zijn slechts 20 plaatsen beschikbaar, dus reserveer voor 8 juni