The Startup Academy: van idee naar realisatie. Start jouw project of bedrijf in 16 weken

Alle programma’s

Heb jij een vernieuwend idee en wil je onderzoeken of je het verder kunt brengen in een eigen bedrijf? Dan is de Startup Academy wat voor jou. Je kunt individueel of met een team in 16 weken diverse workshops volgen om te onderzoeken of jouw idee levensvatbaar is. Na afloop heb je een bedrijfsplan waarmee je direct aan de slag kunt!

> Editie 1 – voorjaar 2017
> Editie 2 – najaar 2017 
> Editie 3 - voorjaar 2018 (inschrijving geopend!)

Door middel van workshops, wekelijkse coaching en begeleiding onderzoek je onder andere of er een markt is voor jouw product of dienst, wat voor een investeringen er nodig zijn, hoe je een goed verhaal houdt en wat je beoogde impact is. HUBspot is dé plek in Leiden waar ondernemerschap en innovatie ontstaat, en daarom ook de plek om jouzelf te omringen met relevante netwerken, kennis, inspiratie en faciliteiten. Per editie is er plek voor 10 individuen of teams.

  • Actie: van idee naar realisatie
  • Community: inspiratie en samenwerken
  • Impact: professionele pitch en businessplan

De periode van 16 weken wordt afgesloten met een finale, waarin alle deelnemende teams hun pitch houden voor een jury van ondernemers en experts. Via Q&A sessies krijgen de deelnemers feedback om hun bedrijfsplan nog mee te kunnen aanscherpen.

De jury wijst uiteindelijk de meest belovende startup aan, die een prijzenpakket wint ter waarde van € 1250,- met o.a. een gratis werkplek voor zes maanden incl. toegang tot alle faciliteiten, een literatuur pakket over ondernemen. Daarnaast is er een publieksprijs ter waarde van € 625,- met een gratis werkplek voor drie maanden en begeleiding.

HUBspot Leiden werkt voor de Startup Academy samen met Rabobank, Grant Thornton en diverse trainers.

  • 16 weken
  • 10 teams
  • 8 workshops
  • 1 finale

Let op! De inschrijvingen voor editie 3 van de Startup Academy is geopend! Je kunt het voorlopige programma hier vinden

Meer informatie via Michelle van Toor, Program Developer HUBspot: michelle@hubspotleiden.nl

Volg de Startup Academy via Twitter, Instagram en Facebook.

 

De inschrijving voor editie 3 is open! Schrijf nu jezelf of jouw team in en verzeker jezelf van een van de slechts 10(!) beschikbare plekken!