Team & Partners

Een bekend Afrikaans spreekwoord luidt: “Als je snel wil gaan moet je alleen gaan, als je ver wil komen moet je samen gaan”. Met trots presenteren wij de mensen en partners die HUBspot mogelijk maken.

 • Image description

  Raffi Balder

  Director

  | Director HUBspot | Innovatieve Start-ups | Ondernemen | Bikram Yoga | Salted Caramel

  Ik vind het te gek om bij te mogen dragen aan het ontwikkelen van HUBspot tot dé ontmoetingsplaats waar ondernemende studenten, start-up founders, ervaren ondernemers, eigenzinnige doeners en mensen met ondernemersambities door kruisbestuiving tot verfrissende ideeën en impactvolle resultaten komen. Wees welkom als je wilt leren, ontmoeten, groeien en inspiratie op doen. HUBspot is voor mij een succes als bedrijven vechten om studenten die bij HUBspot programma’s hebben gevolgd omdat zij de innovatieve medewerkers van morgen zijn.

  Ik ben altijd op zoek naar partners waarmee we kunnen samenwerken. HUBspot biedt een community vol ondernemende, getalenteerde mensen en een ondernemend programma. Ben je nieuwsgierig en wil je verder praten? Kom gerust langs voor een gesprek en een kop koffie.  

  ''It is the ultimate luxury to combine passion and contribution. It's also a very clear path to happiness.''
  Sheryl Sandberg – COO Facebook

  raffi@hubspotleiden.nl

  Raffi Balder's story
 • Image description

  Roy Zitman

  Community Builder

  | Community Builder | Ondernemend | Regelaar | Kletsmajoor |

  HUBspot is een plek waar enthousiaste, creatieve en innovatieve mensen samenkomen. Een plek waar mensen gedachtes en ideeen uitwisselen en waar de bedrijven van de toekomst ontstaan. Daar word ik enthousiast van. Als Community Builder heb ik de eer deze mensen te ontmoeten, hun verhaal te horen en ze aan elkaar te verbinden.

  Je kunt mij altijd benaderen als je graag een keer langs wilt komen en wilt kijken wat HUBspot voor jou kan betekenen. Wil je onderdeel worden van de community door bijvoorbeeld een plek te huren om aan te werken, of misschien wel een eigen kantoor? Je kunt altijd bij mij terecht. Ook als je andere ideeen hebt of zelfs iets wilt organiseren binnen HUBspot ben je natuurlijk altijd welkom. Stuur mij een mailtje of bel even op en we maken direct een afspraak!

  ‘’ Success is not final, failure is not fatal: it is the courage to continue that counts.’’ -  Winston Churchill -

  roy@hubspotleiden.nl

  Roy Zitman's story
 • Image description

  Michelle van Toor

  Program Developer HUBspot

  | Program Developer HUBspot | Ondernemer | Sociale Impact | Yoga Incorporated | Doen!

  Als Program Developer ontwikkel en manage ik het onderwijs programma en ambieer ik als eerste samen met de rest van het team een programma neer te zetten dat inspirerend, educatief en activerend is. Met als resultaat dat deelnemers kansen zien, creëren en aangrijpen voor zichzelf of voor hun startup of bedrijf. Mijn droom is hiermee driedubbele winsituaties te creëren binnen de regio, door op de juiste manier talent, ambitie, maatschappelijke waarde en een goed businessplan bij elkaar te brengen. Ik deel graag mijn kennis over en ervaring met ondernemen en wordt enthousiast als jij enthousiast bent, dus voel je vrij om een keertje te komen sparren.

  “Start now.
  Start where you are.
  Start with fear.
  Start with doubts.
  Start with voice trembling but start.
  Start and don’t stop.
  Start where you are, with what you have.
  Just…start.” 
  -   Ijeoma Umebinyuo

  michelle@hubspotleiden.nl

  Michelle van Toor's story
 • Image description

  Jose Zweekhorst

  Front Office


  Front Office bij HUBspot is een levendige en zeer gevarieerde aangelegenheid. Het leuke ervan is, vind ik, de verscheidenheid aan mensen die met vragen komen van uiteenlopende aard. Het contact met de medewerkers van de (meestal kleine) bedrijfjes binnen HUBspot vind ik fijn. En niet te vergeten de tientallen studenten die hier in- en uitgaan!
   

  ''Het komt zoals het komt, het gaat zoals het gaat''  - Frans Kruijne

  jose@hubspotleiden.nl

 • Image description

  Wouter Nicolai

  Facilitair medewerker

  | Handyman | Jousting | Ondernemend |

  '' Als (ex) ondernemer vind ik het leuk om in een omgeving te werken waar nieuwe bedrijven starten. Ik heb zelf ook een eigen bedrijf gehad, waarmee ik steekspel shows organiseerde wereldwijd. Inmiddels ben ik aan de slag gegaan bij HUBspot. Hier help ik mee aan het creeëren van een plek waar onder andere ondernemers en studenten komen om zichzelf te ontwikkelen en te ontmoeten. Ik draag zorg voor en onderhoud de juiste faciliteiten in het pand.'' 

  "The best way of learning about anything is by doing."
  - Richard Branson

 • Image description

  Yavne van der Raaf

  Front office

  Front office medewerker.

   

   "In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden."
  -Albert Einstein

 • Image description

  Robert Strijk

  Raad van Toezicht

  Wethouder Bereikbaarheid, Economie, Binnenstad en Cultuur

  ''Innovatie is niet ontdekkingen doen, maar iets nieuws invoeren. Dus als we willen innoveren, dan hebben we ondernemerschap nodig. Daarom ben ik zo blij met een initiatief als HUBspot, waar we startende ondernemers kunnen versterken, coachen, en inspireren. We kunnen bijvoorbeeld helpen bij financiële ondersteuning of contacten met andere ondernemers en wetenschappers. Door de juiste mensen met elkaar in contact te brengen ontstaan nieuwe initiatieven. En dat is precies wat we nodig hebben om de werkgelegenheid en economie te stimuleren in de Leidse regio. Hier werken we aan oplossingen voor vraagstukken van vandaag en morgen.''

  Robert Strijk's story
 • Image description

  Agnita Mur

  Raad van Toezicht

  Lid College van Bestuur at Hogeschool Leiden

  “Verbinding en samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven is cruciaal voor de ontwikkeling van de studenten van Hogeschool Leiden en Leiden als kennisstad. Alle afgestudeerden moeten beschikken over ondernemende vaardigheden om goed en blijvend aan te sluiten op de arbeidsmarkt. Met HUBspothebben we een plek waar studenten in aanvulling op ons hoger beroepsonderwijs deze ondernemende vaardigheden kunnen verrijken.”

  Agnita Mur's story
 • Image description

  Hester Bijl

  Raad van Toezicht

  Vice Rector Magnificus and member of the Executive Board of Leiden University

   

  Hester Bijl's story
 • Image description

  Erna Barel

  Raad van Toezicht

  Director of BaseClear - Contract laboratory for DNA research

  Ik heb plaats genomen in de RvT van HUBspot omdat ik dagelijks merk dat het belangrijk is dat jonge mensen ondernemende vaardigheden bezitten. Iedereen die bij BaseClear werkt moet ondernemend zijn en vernieuwend kunnen denken. Ik verwacht dat HUBspot er aan kan bijdragen dat mensen dit kunnen ontwikkelen.

  Verder fungeert HUBspot als de plek waar (startende) ondernemers elkaar ontmoeten. Als ervaren ondernemer denk ik mijn steentje er aan te kunnen bijdragen starters te ondersteunen en te stimuleren.

Partners

Onze partners maken HUBspot een realiteit, niet alleen door hun financiële bijdrage, maar door hun ideeën, inzet en geloof in de kracht van innovatie en ondernemerschap. Ze dragen bij aan de HUBspot community door het verzorgen van workshops, spreekuren en coachen studenten & start-ups.