Voor wie?

De kracht van HUBspot ligt in de diversiteit van de community: studenten, afgestudeerden, starters, ondernemers, wetenschappers en docenten… iedereen is hier welkom. Alleen door te ontmoeten, uit te wisselen en te delen kunnen we echt het beste halen uit ondernemerschap en innovatie – voor jezelf én voor Leiden.

Studenten

Ben jij een talentvolle, nieuwsgierige student, die zich wil ontwikkelen? Bij HUBspot krijg je de kans te groeien door middel van ondernemerschap en innovatie. In een multidisciplinaire omgeving word je uitgedaagd om je jezelf te verbreden en krijg je een beter beeld van je eigen krachten en ambities. Hier kun je je voorbereiden op je professionele leven, een maatschappelijk project starten of een bedrijf opzetten.

HUBspot biedt je programma’s die je helpen je ondernemende vaardigheden te versterken. Vaardigheden waar het bedrijfsleven om vraagt maar ook binnen de overheid steeds vaker naar gezocht wordt. En uiteraard de basis vormen voor het starten van eigen initiatieven. Verder kun je luisteren naar inspirerende sprekers, gedachten uitwisselen met andere deelnemers, leren van ervaren ondernemers of meedoen aan uitdagende challenges uit het bedrijfsleven. Of misschien verzin je zelf iets heel anders. Hier is er plek voor!

Bekijk de programma’s
Image description
Image description

Starters & ondernemers

HUBspot is ook de plek voor ondernemers – in de breedste zin van woord – die interesse hebben in innovatie en voorop willen blijven lopen.

Ben jij een startende ondernemer met een innovatief idee? Dan ondersteunen we je om je start-up sneller succesvol te laten worden. Dat kan door je een werkplek te bieden met gelijkgestemden, coaching door ervaren ondernemers, toegang tot experts op gebieden als marketing, financiën intellectueel eigendomsrecht en contact met potentiële klanten, leveranciers en investeerders. Ervaren ondernemers en bedrijven kunnen bij ons talentvolle studenten vinden die zich willen ontwikkelen en al hun energie, creativiteit en inspiratie inzetten om nieuwe innovaties, producten of diensten voor het bedrijf te bedenken. Inzichten die mogelijk met hulp van de studenten kunnen worden ontwikkeld tot relevante en concrete resultaten voor een bedrijf. Neem contact met ons op of kom langs om de mogelijkheden door te spreken.

Werkplek huren

Onderzoekers & docenten

Ook onderzoekers en docenten maken deel uit van de community van HUBspot. Zij komen met de nieuwste inzichten en technologieën en willen daarmee graag een impact hebben op de wereld.

Via de HUBspot community van studenten, ondernemers, investeerders en bedrijven kunnen deze inzichten sneller hun weg naar de maatschappij vinden. HUBspot verbindt de onderzoekers met de buitenwereld en helpt hen ideeën en resultaten in het kader van die buitenwereld te brengen. Onderzoekers en/of docenten die zelf willen ondernemen kunnen uiteraard ook bij HUBspot terecht voor support in de vorm van kennis, netwerk en inspiratie.

Image description
Image description

Overige geïnteresseerden

Onze focus ligt voornamelijk op de bovenstaande doelgroepen, maar de deur staat voor iedereen open, zolang je interesse hebt in innovatie en ondernemerschap.

Wil je van gedachten uitwisselen, seminars en workshops bijwonen of verzorgen? Of heb je originele ideeën die Leiden en de wereld kunnen verbeteren: wees welkom!

Bekijk de agenda